Szerviz

Szervizünk feladata az általunk forgalmazott gépek és berendezések garanciális és garanciális időn túli javítása.

Kérésére állapotfelmérést végzünk és árajánlatot adunk.

Szaküzletünkben vásárolt gépeket garanciális időn belül egyszer ingyenesen karbantartjuk! Általunk nem forgalmazott gépek esetén egyeztessen munkatársainkkal.

Gyenge minőségű távol-keleti gépek javítását, alkatrészellátását nem vállaljuk.

Vásárlás előtti szerviz

Értékesítés előtt minden gépet szervizünkben leellenőrzünk, ha szükséges, olajjal és zsírral feltöltünk. 2016-ban 20 éves a Szerszám Epicentrum. Ennek alkalmából minden általunk értékesített gép mellé felajánlunk 2 db térítésmentes szervizt a gépek 1 éves és 2 éves korában. Részletekről érdeklődjön szaküzletünkben vagy Berezvai Lászlónál a 20/9278-009-es telefonszámon.

Barkácsgépek és ipari gépek megkülönböztetése

Nyugaton, az ipari társadalmakban már régen definiálták az ipari munka és a barkácsolás fogalmát. Sajnos Magyarországon még ez nem nagyon terjedt el, íme!
Barkácsgépnek minősül az, amely tervezése és gyártása alapján 1 órányi időtartamból 10 perc munkára alkalmas. A maradék 50 perc alatt szükséges a pihenés, hogy a gépnek látszó tárgy lehűljön és regenerálódjon. Ezek többnyire távol-keleti, főként kínai gyártmányok.
Ipari gépnek minősül az, amely 1 órányi időtartamból 50 perc folyamatos munkavégzésre képes. Például AEG, Bosch (kék), Fein, Makita, Metabo, Hitachi stb.